هزینه راه اندازی کسب و کار چقدر است؟

ما در این مقاله یک راهنمای جامع در مورد هزینه های راه اندازی یک تجارت را آورده ایم.
هزینه راه اندازی کسب و کار چقدر است؟
هزینه های ایجاد یک کسب و کار، وجوه لازم برای شروع است که شامل هزینه اجاره، خرید تجهیزات و غیره می باشد. درواقع هزینه های شروع به هزینه های یک باره و هزینه های مستمر یا مداوم تقسیم می شود که در ادامه برایتان توضیح می دهیم.
هزینه های یکباره
به هزینه هایی که فقط یکبار در کل زمان کسب و کار باید بپردازید هزینه های یکباره یا یکبار مصرف می گویند که شامل موارد زیر می شود:
خرید تجهیزات: یکی از هزینه های یکباره راه اندازی کسب و کار خرید تجیهزات و لوازم است، البته اگرتجارت شما نیاز به خرید تجهیزات داشته باشد.
ثبت کسب و کار: هزینه ثبت کسب و کار شما بستگی به مکان و نوع فعالیتی که می خواهید انجام دهید متفاوت است. در این مورد هم می توانید تمام مراحل انجام کار را به یک شرکت ثبت بسپارید و یا خودتان انجام دهید.
هزینه های حرفه ای: شاید شما نیاز داشته باشید که وکلا، حسابداران و یا مشاورانی را استخدام کنید که هزینه آنها با توجه به تجربه و تخصصی که دارند متفاوت است.
مجوزهای قانونی: دریافت مجوزهای قانونی بستگی به نوع فعالیت شما دارد، برای مثال مجوز بهداشت برای راه اندازی رستوران. هزینه این مجوزها هم با توجه به مکان و نوع فعالیت متفاوت است. همچنین شما در مواردی باید برای گرفتن مشاوره و تحقیق در مورد اینکه کسب و کار شما چه مجوزهایی نیاز دارد، هزینه ای را بپردازید.
هزینه تحقیقات: قبل از راه اندازی کسب و کار باید تحقیقاتی در مورد بازار و تجزیه و تحلیل آن انجام دهید که می توانید یک مشاوره کسب و کار استخدام کنید و یا برای صرفه جویی در هزینه ها خودتان انجام دهید.
هزینه ثبت دامنه و طراحی سایت: باتوجه به اینکه استفاده از اینترنت و حضور کسب و کارها در فضای آنلاین در حال افزایش است، داشتن یک وبسایت از لزومات راه اندازی کسب و کار می باشد. هزینه ثبت دامنه و طراحی سایت می تواند از 3 میلیون تومان تا 100 میلیون تومان متغیر باشد که شما می توانید با داشتن یک دامنه .ir و سایت وردپرس در هزینه ها صرفه جویی کنید و در فضای آنلاین حضور داشته باشید.
مقاله پیشنهادی ما: 11 سوال که باید در زمان استخدام مشاور کسب و کار پرسید.
هزینه های مستمر و جاری
هزینه راه اندازی کسب و کار که به صورت منظم باید پرداخت شود را هزینه مستمر و جاری می گویند که این هزینه ها به هزینه های ثابت و متغیر تقسیم می شود.
هزینه های ثابت در راه اندازی کسب و کار
هزینه هایی که هر ماه به صورت ثابت باید پرداخت شوند را هزیه های جاری ثابت می گویند مانند:
حقوق کارمندان: یکی از هزینه های بزرگ راه اندازی کسب و کار حقوق کارمندان است که در واقع 15 تا 30 درصد از بودجه خود را باید برای آن بگذارید. البته به غیر از حقوق کارمندان، مالیات حقوق، مزایا و هزینه های مربوط به بیمه را نیز شامل می شود.
هزینه فناوری: اگر کسب و کار آنلاین خود را هم راه اندازی کرده اید، باید هزینه نگهداری از آن هم پرداخت کنید که شامل هزینه سئو و بهینه سازی، تولید محتوا سایت، مدیریت ارتباط با مشتری، سرویس بازاریابی ایمیل وغیره باشد.
قبوض آب، برق، تلفن وغیره: این هزینه ها با توجه به مصرف و نیاز شما متفاوت است.
خدمات حرفه ای: این بستگی به شما دارد که می خواهید از افراد حرفه ای در کسب و کار خود کمک بگیرید یا نه. شما می توانید برای پردخت مالیات خود حسابداران حرفه ای را استخدام کنید.
بیمه: یکی از ضروری ترین هزینه راه اندازی کسب و کار بیمه می باشد که باتوجه به ریسک های احتمالی هر کسب و کاری باید انتخاب شود.
اجاره فضای اداری: یکی از بزرگترین هزینه های ایجاد یک کسب و کار اجاره فضا می باشد که بسته به مکان، متراژ و امکاناتی که دارد متفاوت است. برای صرفه جویی در هزینه ها می توانید از یک فضای اشتراکی استفاده کنید.
هزینه های متغیر در راه اندازی کسب و کار
هزینه هایی هستند که با رشد و رونق کسب و کار شما افزایش می یابند و اگر کمتر بفروشید کاهش پیدا می کنند که شامل موارد زیر می باشند:
محصول: هزینه هایی مثل مواد، بسته بندی، انبارداری، نیروی کار و حمل و نقل است. اگر محصولات شما فیزیکی است باید هزینه موجودی انبار هم در نظر بگیرید.
بازاریابی و تبلیغات: تبلیغات برای کسب و کار شما بسیار ضروری است و یکی از گرانترین هزینه های راه اندای کسب وکار می باشد. این هزینه در بیشتر کسب و کارها نادیده گرفته می شود.
خدمات مشتری: پشتیبانی محصول و ارائه خدمات به مشتریان به ویژه در کسب و کارهای آنلاین بسیار مهم است و باید برای آن هزینه ای در نظر بگیرید و از طریق چت انلاین، ایمیل و یا تلفن این کار را انجام دهید.
بازگرداندن کالا: در برخی موارد کالاهای شما آسیب دیده و یا تغییر نظر مشتریان نیاز به برگرداندن است، در این مواقع شما باید هزینه ارسال و بازگرداندن کالا را در نظر بگیرید.
هزینه های عومی: هزینه هایی مانند کاغذ، جوهر تا لوازم اداری و مبلمان جزو هزینه های عمومی می باشند و باید آنها را در بودجه خود در نظر بگیرید.
مالیات: هزینه مالیات بستگی به نوع کسب و کار و درآمد شما دارد.
چگونه می توانیم هزینه های راه اندازی کسب و کار را محاسبه کنیم؟
اینکه شما بدانید چه هزینه هایی باید در زمان راه اندازی تجارت خود پرداخت کنید کافی نیست، شما باید بتوانید آنها را محاسبه کنید. دانستن این موضوع می تواند به شما کمک کند تا سرمایه مورد نیاز را در زمان راه اندازی کسب و کار فراهم کنید .
حتما بخوانید » در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی بخوانید.
برای محاسبه می توانید از فرمول زیر استفاده کنید:
مجموع هزینه های راه اندازی کسب و کار = هزینه های تشکیل کسب و کار + هزینه های موجودی اولیه + هزینه های بازاریابی + هزینه های عملیاتی
سخن پایانی
مهم نیست که قصد دارید در چه زمینه ای تجارت خود را راه اندازی کنید، مهم این است که شما بتوانید هزینه های راه اندازی تجارت خود را محاسبه کنید و یک راه برای کاهش هزینه ها پیدا نمایید. شما می توانید از تجربیات دیگر کسب و کارها برای کاهش هزینه ها استفاده کنید، همچنین می توانید از مشاوران کسب و کار کمک بگیرید.
همیشه یک راه وجود دارد…
دیدگاهتان را بنویسید