ویژگی های یک کوچ موفق

کوچینگ که می توان آن را مربی گری ترجمه کرد، یکی از پرکاربردترین اصطلاحات این روزها است. ما افراد زیادی را می بینیم که خود را به عنوان مربی کسب و کار، بیزنس کوچ، مربی شخصی یا مربی اجرایی معرفی می کنند آیا دوست دارید درباره ویژگی های کوچ موفق بدانید؟ پس با ما همراه باشید.
پس از تعریف مربیگری، در این مرحله به جایی رسیده ایم که باید در مورد ویژگی های کوچ موفق و شایسته صحبت کنیم و به این سوال پاسخ دهیم که ویژگی های یک مربی برنده چیست؟
به این سوال و سوالات مشابه از دو طریق می توان پاسخ داد.
اولین مورد این خواهد بود که ویژگی ها و مهارت های خاصی را با توجه به سلیقه فردی فهرست کنید و بگویید که اینها ویژگی های کوچ موفق یا حرفه ای است.
با این حال، گرایش قابل اعتماد این است که به دنبال مدل های شایستگی یا CMM باشید. یعنی ببینیم آیا افراد و سازمان هایی که به صورت تخصصی و با هم در این زمینه کار کرده اند توانسته اند مجموعه ای از دانش، ویژگی ها، مهارت ها و توانایی های لازم را فهرست کرده و برای ما مثال بزنند؟ برای نمایش به ما یا خیر؟
در مورد ویژگی های یک کوچ موفق، مدل های معتبر زیادی وجود دارد که می توان گفت مدل های موجود در بخش شناخته شده ترین آنها هستند:
- مدل شایستگی برای کوچینگ،
- چارچوب شایستگی یک مربی موفق
- مدل مهارت های مربیگری
با توجه به طولانیتر بودن کار و حضور گستردهتر در عرصه مربیگری، علاوه بر توضیحات کلی درباره حق مربیگری، کتابهایی نیز برای تفسیر عمیقتر و توضیحات مفصلتر در مورد کوچینگ نوشته شده است. از جمله این کتاب ها می توان به کتاب مربی شدن اشاره کرد که توسط ویلیام پسمور و جک تریسی نوشته شده و با همکاری انتشارات اسپرینگر به ما ارائه شده است، بنابراین پیشنهاد ما برای دانستن ویژگی های یک مربی موفق این است که علاوه بر مطالعه این کتاب، خواندن این مقاله را نیز توصیه میکنیم.
ویژگی های کوچ موفق در مدل ICF
کنفدراسیون جهانی کوچینگ هشت مدار رسمی را در نسخه نهایی مدل شایستگی مربیگری مورد بحث قرار داده است. در این بحث ما به سادگی عنوان این هشت مدار خواهیم پرداخت و در بحث های بعدی تفاسیر کامل تری در مورد هر یک از آنها ارائه خواهیم کرد:
ویژگی های کوچ موفق
شناخت ارکان اخلاقی اصلی مربیگری و توجه به این عناصر اصلی اولویت اصلی “D e p” می باشد .
فردی که مایل به کار به عنوان یک مربی واجد شرایط است باید اصول اخلاقی اصلی مربیگری را درک کند و همیشه به این اصول پایبند باشد . بخشی از این اخلاق همان چیزی خواهد بود که ما آن را ارزشها و رفتارهای انسانی مینامیم و بخشی دیگر به چارچوبهای تمرین حرفهای و حرفهای بودن میپردازد.
بهره مندی از مدل درونی، مفید برای مربیگری D m c m
مربیگری نیز مانند هر حرفه دیگری به یک الگوی درونی شخصی نیاز دارد و این یک اصل در ویژگی های کوچ موفق است.
مدل کوچینگ داخلی باید باز بودن را به عنوان یک اهمیت کلیدی بشناسد و کوچ باید برای مقابله با تجربیات، برنامه ها و ارزش های مختلف مجهز باشد. پرس و جو، انعطاف پذیری و مشتری مداری و خود اولویت بندی از جمله موضوعاتی است که در مثال درونی مربی پیروز به آن اشاره شده است.
مقاله پیشنهادی: راه اندازی کسب و کار اینترنتی
توانایی توصیف و نوشتن همدلی و چارچوب قانونی کوچینگ Emca
بنابراین یکی از مهمترین ویژگی های کوچینگ این است که کوچ و کوچ با چارچوب های مشخص وارد یک رابطه کاملاً تعریف شده می شوند. به همین دلیل نمی شود مثلاً گفت با طرف دعوا می کردم و وسط حرف هایمان کمی او را تکان می دادم! نه، مربیگری نیست.
فردی که می خواهد به عنوان یک مربی سخت کار کند و به هدف خود برسد، باید بداند که ویژگی های کوچ موفق چیست و چگونه با فرد مقابل خود در مورد نوع کوچینگ و چارچوب ارتباطی، فرآیند و گذر و همچنین برنامه ها و کوچینگ به طور واضح با فرد مقابل خود توافق کند. اهداف خود را بدانید !
وقتی دقیقاً نمی دانیم یک رابطه چه نوع رابطه ای است، ماهیت آن چیست یا چه اهدافی برای آن توصیف شده است، بدیهی است که بعداً نمی توانیم بگوییم “ما به اهداف این رابطه دست یافته ایم.”
تولید رابطه ای مبتنی بر قابلیت اطمینان و امنیت “C r s “
از ویژگی های کوچ موفق می توان گفت که اگر اعتماد و آرامش نباشد نمی توان انتظار دستاوردهای چشمگیری داشت.
فردی که به دنبال کوچ خود است باید فداکاری های زیادی انجام دهد و در مورد موجوداتی صحبت کند که در شرایط عادی با دیگران در مورد آنها صحبت نمی کند.
بدیهی است که چنین شرایطی تنها زمانی به وجود می آیند که کوچ بتواند بستری مبتنی بر اعتماد ایجاد کند. به طوری که طرف مقابل احساس کند می تواند جزئی ترین درخواست ها، آرزوها، اهداف و نگرانی های خود را بدون نیاز به خطر یا تهدید در میان بگذارد. جذب و اعتماد سازی صرفا یک ویژگی فردی نیست و شاید بخشی از آن آموختنی است و می توان سعی کرد ویژگی های یک مربی موفق یا سالم را یاد بگیرد.
مقاله پیشنهادی: بیزینس کوچینگ چیست؟
قدرت «حضور واقعی و مؤثر» در جلسات کوچینگ «م پ».
وجود یکی از کلمات کلیدی است که یک مربی باید بداند و یکی از اساسی ترین ویژگی های کوچ موفق این است که سایر الگوها اگر از این اصطلاح استفاده نکرده باشند اما محتوای یکسانی داشته باشند. راه ها و اهمیت آن تاکید کرد و به اصطلاح جسور یکی از ویژگی های یک مربی موفق است.
وجودی که قطعاً بعداً به طور جامع تفسیر خواهد شد، به جنبه های مختلف ویژگی های یک حرکت دهنده موفق اشاره دارد، از محوریت و دقت لازم در فضای مجلس گرفته تا بررسی خالق در مورد حال و احساسات و با آن مواجه می شود. صورت و در طرف دیگر اینها اعتماد به نفس اطمینان به توانایی خود و تسلط است که جهت مخالف را برای حضور در جلسه تحریک و تشویق می کند.
گوش دادن موثر “A l g”
در آموزش مهارت های ارتباطی به اندازه کافی در مورد گوش دادن واضح صحبت کرده ایم و توضیح داده ایم که سکوت و گوش دادن کامل به آنچه که فرد می گوید، بازخورد و ترغیب به صحبت از جمله ویژگی های گوش دادن است. واضح است اما آنچه در مبحث کوچینگ و ویژگی های یک کوچ موفق در مورد گوش دادن واضح بیان می شود، به این موارد محدود نخواهد شد و مجموعه وسیع تری از مهارت ها را در بر می گیرد.
یک مربی حرفه ای نه تنها باید آگاهانه و کامل حرف های فرد مقابل را بشنود و بفهمد، بلکه باید به آنچه گفته نمی شود نیز توجه کند. یعنی داشتن ویژگی های یک مربی موفق ;
مقصود ناگفته ها منحصراً زبان عظمت نخواهد بود. سوابق فکری طرف مقابل، تجربیات، موفقیتها و شکستها، همه رتبهبندیها و مفروضات اعتباری، وضعیت محیط و هر چیزی که میتواند و ممکن است بر اعمال، تصمیمات و درک او تأثیر بگذارد.
خبر دادن هیجان انگیز «ای آ»
کوچی باید بتواند از همه ابزارهای خود برای تشویق “اطلاعات” و افزودن “نمای” وجود مرتبط با کوچی استفاده کند. هرچه داده های بیشتری گفته شود و دانش پنهان یا فراموش شده بیشتر یادداشت و به اشتراک گذاشته شود، دانش فرد و طرف مقابل اطلاعات بیشتری به دست می آورد.
زمین و ساده سازی ضلع رو به روی “F c g”
اگر مربیگری فقط به حرف زدن و بازی فکر و صحبت خلاصه شود، نمی توان آن را یک رابطه معتبر تلقی کرد. تحقق مربیگری باید “رشد و تحول” باشد.
به همین دلیل، کوچ پیروز فردی است که به او کمک می کند تا از جایی که امروز است و باورهایی که او را به این مکان آورده است، عبور کند. برنامه های ذهنی و رفتاری صحیح؛ و در نهایت استفاده بهینه از منابع خود برای دستیابی به اهدافی که مشخص کرده است.
مقاله پیشنهادی ما: راه اندازی کسب و کار تولیدی
کوچینگ کسب و کار برای چه کسانی مناسب است؟
کوچینگ کسب و کار برای کسانی مفید است که می دانند چه می خواهند و با آغوش باز از تغییر استقبال می کنند. در این مورد، مربی کسب و کار به آنها کمک می کند تا اهداف خود را بهتر و بهتر تعریف کنند، تصمیمات بهتری بگیرند، عملکرد بهتری نشان دهند و روابط خود را بهبود بخشند. مربیگری کسب و کار برای آن ها.
در این مقاله سعی شد با چندی از ویژگی های کوچ موفق شما را آشنا کنیم امید واریم خواندن این مقاله برای شما لذت بخش بوده باشد و به اطلاعات خوبی دست پیدا کرده باشید. از همراهی شما سپاس گذاریم .
دیدگاهتان را بنویسید