10 اشتباه رایج در زمان راه اندازی کسب و کار

10 اشتباه از اشتباهات رایج در راه اندازی کسب و کار
درست است که اشتباهات رایج راه اندازی کسب و کار را برای شما آورده ایم ولی برای اطمینان بیشتر می توانید از یک مشاوره برای کسب و کار خود کمک بگیرید تا شما را راهنمایی کند.
1- نداشتن طرح برای کسب و کار
اگر طرحی برای کسب و کار خود ندارید، در واقع هدفی هم برای کسب و کار تجاری خود نخواهید داشت.
بهتر است شما اهداف خود را برای چند سال آینده در نظر بگیرید، پیش بینی های مالی را انجام دهید، تحلیل از بازار داشته باشید، محصولات و خدماتی که می خواهید بفروشید و یا در آینده به کسب و کار خود اضافه کنید را در نظر بگیرید.
نداشتن طرح برای راه اندازی کسب و کار در واقع رفتن به یک سفر بدون داشتن نقشه مسیر است، شاید به مقصد برسید ولی خیلی دیر و با خطاهای بسیار زیاد.
اگر قصد ایجاد یک کسب و کار کوچک را دارید بهتر است همین الان شروع به برنامه ریزی کنید، شما می توانید از مشاوره کسب و کار و ابزارهای رایگان و یا پولی برای ایجاد طرح کسب و کار خود استفاده کنید.
2 – کافی نبودن بودجه راه اندازی
در بیشتر موارد شکست یک کسب و کار به دلیل نداشتن سرمایه و بودجه کافی است!
پس قبل از هرچیزی، مقدار پولی که نیاز دارید را در نظر بگیرید و این مقدار بودجه با توجه به طرح شما مشخص می شود.
در حالی که دریافت منابع مالی اغلب یک مانع بزرگ برای استارت آپ ها است، راه های زیادی برای تامین مالی یک کسب و کار کوچک وجود دارد، بنابراین شما فقط به یک گزینه محدود نمی شوید.
استراتژی های مختلفی برای تامین بودجه کسب و کار وجود دارد که در اینجا برای شما گفته ایم:
- شغلی پاره وقت داشته باشید و مقداری از حقوق خود را برای تامین مالی کسب و کار بگذارید.
- پس انداز شخصی خود را برای رونق دادن کسب و کار استفاده کنید.
- از وام هایی که به کارآفرینان می دهند، بهره بگیرید.
- پیشنهاد سرمایه گذاری را به اطرافیان خود بدهید.
- از حمایت های جمعی استفاده کنید.
3- عدم دریافت بیمه
خوب بیمه و روند آن می تواند برای شما وقت گیر و خسته کننده باشد، اما به زمانی فکر کنید که در کسب و کار شما مشکلی پیش بیاید.
بهتر است در این زمینه با یک کارگزار بیمه صحبت کنید تا شما را راهنمایی کند، زیرا هر کسب و کاری به یک بیمه با شرایط خاص و درنظر گرفتن اتفاقات پیش رو نیاز دارد.
4 – انتخاب نام تجاری اشتباه
برخی از افراد یک کسب و کار کوچک راه اندازی می کنند و به نحوه سازماندهی قانونی آن توجه نمی کنند، با توجه به حوزه کاری خود ثبت شرکت یا دریافت مجوز از نهاد مربوط به کسب و کار خود یک اقدام اولیه است.
شما می توانید به صورت آنلاین این مجوزها را برای کسب و کار خود دریافت کنید.
5 – کم کردن هزینه های مربوط به محصول و یا خدمات
شاید شما فکر کنید که اگر هزینه های محصول یا خدمات خود را کاهش دهید و قیمت شما نسبت به رقبا پایین باشد حتما مشتریان بیشتری خواهید داشت ولی همیشه درست نیست. بیشتر مشتریان ترجیح می دهند هزینه ای که می خواهد پرداخت کنند برای محصول باکیفیت تر باشد هرچند قیمت بالاتری بپردازند.
خودتان را دست کم نگیرید – ارزش خود را بدانید!
اگر مطمئن هستید که کارهای باکیفیت را انجام می دهید، از درخواست هزینه بیشتر در برابر رقبا نترسید. شما سخت تلاش تلاش کرده اید تا مهارت های خود را ارتقا دهید و شایسته دستمزد بیشتر هستید.
6 – استخدام نکردن کارمند
انجام کار به تنهایی ایده بسیاری از کارآفرینان است، یکی از اشتباهات رایج در راه اندازی کسب و کار همین مورد می باشد.
شما می توانید یک کسب و کار را راه اندازی کنید، سایت آن را طراحی کنید، بازاریابی کنید، محصولات خود را در آن بارگزاری نمایید و بسیاری کارهای دیگر را خودتان انجام دهید اما شما نمی توانید در هر زمینه ای متخصص باشید. اگر هم در هر زمینه ای کار را بلد باشید فرصت را از دست می دهید ، انجام همه ی کارها توسط شما بسیار وقت گیر است، وقت شما ارزشمند است.
بسیاری از افراد هستند که به صورت فریلنسری کار می کنند و هزینه های پایینی هم دریافت می کنند، شما می توانید از این افراد که در کار خود متخصص هستند کمک بگیرید. اگر شما برای طراحی سایت خود نیاز به یک هفته زمان دارید، یک طراح سایت میتواند در یک روز این کار را انجام دهد.
7 – تحقیق نکردن در مورد ایده
یکی از بزرگترین اشتباهات رایج در راه اندازی کسب و کار، انجام ندادن تحقیقات در بازار است. برخی از کارآفرینان بدون اینکه تحقیق کنند که بازار مناسب است یا خیر شروع به کار می کنند و در ادامه راه متوجه می شوند که بازاری مناسبی را انتخاب نکرده اند، ممکن است یک محصول یا خدمات دارای تقاضای کم و رقابت بسیار زیاد باشد.
همچنین شما باید بدانید که بازار محصول شما یک روند پایدار است یا در یک دوره زمانی مشخص فروش دارد. استفاده از ابزارهای گوگل می تواند به شما کمک کند تا میزان تقاضا و زمان تقاضای مردم را بررسی کنید.
با درک قوی از وضعیت بازار، هیچ مشکلی برای راه اندازی کسب و کار شما به وجود نمی آید.
8 – عدم سرمایه گذاری در بازار آنلاین
این روزها همه مردم خریدهای خود را به صورت آنلاین انجام می دهند و اگر شما در بازار آنلاین وجود نداشته باشید به یکی از بزرگترین اشتباهات رایج در راه اندازی کسب و کار مرتکب شده اید.
وقتی شما یک فروشگاه آنلاین یا وبسایت برای معرفی خدمات خود دارید که در نتایج موتورهای جستجو رتبه دارند مطمئنا مشتری های بسیار زیادی خواهید داشت.
مقاله پیشنهادی ما: کسب و کار اینترنتی چیست؟
9 – کنار نگذاشتن هزینه مالیات
وقتی کسب و کار خود را اداره می کنید و مجبور به پرداخت مالیات هستید، اوضاع تغییر می کند.
هنگامی که شما کارآفرین و صاحب کسب و کار هستید، وقتی مشتریان به شما هزینه محصول یا خدمات را پرداخت می کنند، هیچ مبلغی از دریافتی شما بابت مالیات کسر نمی شود، این بدان معناست که پرداخت تمام هزینه های مالیاتی به عهده شماست.
اگر پولی را کنار نگذارید، در زمان پرداخت مالیات یک صورت حساب عظیم دریافت خواهید کرد و راهی برای پرداخت آن وجود ندارد. به همین دلیل بهتر است هزینه های مالیات را به هزینه های خود اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.
پیشنهاد ما یک حساب بانکی جدا برای پرداخت های مالیاتی است.
10 از دست دادن تمرکز
یکی از بزرگترین اشتباهات رایج در راه اندازی کسب و کار از دست دادن تمرکز است. برای شما بسیار مهم است که روی اداره کسب و کار خود تمرکز کنید تا رشد و موفقیت آن را در پی داشته باشید. یک راه خوب برای متمرکز نگه داشتن شما، تعیین اهداف برای کسب و کارتان است.
برای درک مشکلات احتمالی و اشتباهات رایج در راه اندازی کسب و کار که با آنها روبرو می شوید، کمی تجربه لازم است. مهم نیست که چقدر می دانید، همیشه چیز جدیدی برای یادگیری وجود دارد. بنابراین، ممکن است بخواهید از یک مشاوره در کسب و کار کمک بگیرید. ما در مقاله ای برای شما از 11 سوالی که باید از مشاور کسب و کار بپرسید، گفته ایم.
دیدگاهتان را بنویسید