چگونه یک بیزینس کوچینگ راه اندازی کنید؟

از تناسب اندام تا روش های درست زندگی نیاز به یک مربی دارد، پس اگر در هر حرفه ای تخصص و مهارت دارید می توانید وارد عرصه کسب و کار کوچینگ شوید.ما در این مقاله نحوه راه اندازی بیزینس کوچینگ را که منجر به یک حرفه طولانی و موفق می شود برای شما گفته ایم.
هرچقدر فناوری در حال رشد است، کسب و کارهای دیجیتال هم در حال رشد می باشند و کسب و کار کوچینگ هم یکی از آنهاست. اگر شما هم حرفه مربیگری خود را به صورت آنلاین انجام دهید، مطمئنا مخاطبان بیشتری از سرتاسر جهان خواهید داشت و محدودیت جغرافیایی برای کسب و کار مربیگیری خود ندارید.
تجربه بسیاری از مربیان حرفه ای ثابت کرده است که بیزینس کوچینگ آنلاین کمتر دچار شکست می شود.
آیا برای راه اندازی بیزینس کوچینگ آماده اید؟
شکی وجود ندارد که صنعت مربیگیری رو به رشد است ولی آیا شما برای متعهد شدن آماده اید؟
درست است که بیزینس کوچینگ بسیار جذاب است ولی نیاز به پوشیدن کفش های آهنی دارد زیرا مشتریان به شما برای رهبری صنعت خود تکیه می کنند و شما باید یک متخصص باشید. آیا همه آنچه که باید بدانید را فراگرفته اید؟
حتما بخوانید » درباره شروع و ایجاد کسب و کار بخوانید.
برای موفقیت در کوچ باید یک تمرین کننده خوب هم باشید، همچنین باید مدرکی برای پشتیبانی از گفته های خود دریافت کنید تا مشتریان شما به فرآیندیتان باور داشته باشند.
اگر هم فکر می کنید که هنوز آماده نیستید و تجربه کافی ندارید نگران نباشید، این به معنی این نیست که شما در آینده هم نمی توانید یک کوچ موفق شوید.
چگونه بیزینس کوچینگ راه اندازی کنیم؟
برای راه اندازی بیزینس کوچینگ موفق به فداکاری، زمان و کار سخت نیاز است، همچنین باید دانش گسترده و توانایی ارائه مراحل عملی را داشته باشید. برای راه اندازی کسب و کار مربیگری 8 قدم زیر را انجام دهید:
1 – نگرشی که باعث موفقیت است پرورش دهید.
اگر می خواهید جزو درصدی نباشید که در مربیگری شکست می خورند، بهتر است نگرشی را پرورش دهید که به پیروزی برسید و تمام تلاش خود را برای برداشتن موانع از سرراه بکنید، آمادگی رویارویی با موانع هم از ویژگی های یک کوچ موفق می باشد.
اگر بیزینس کوچینگ را یک بازی در نظر بگیریم شما باید به صورت تهاجمی بازی کنید، کنترل بازی را باید در اختیار داشته باشید و تمام تلاش خود را برای از بین بردن موانع کنید، موانع را باید قبل از اینکه تبدیل به مشکل شوند از بین ببرید.
شما باید جلوتر از بازی باشید و برای تمام موانع پیش رو برنامه و راه حلی داشته باشید در غیر اینصورت عقب می مانید.
2 – جایگاه خود را ایجاد کنید و مخاطبان خود را بشناسید.
شما باید مهارتی را انتخاب کنید که سال ها نه بلکه ده سال در آن تجربه دارید، بعد از آن می توانید حرفه مربیگری را انتخاب کنید. شما نباید اول مربی شوید و بعد مهارت بسازید، این یک اشتباه بزرگ است که شکست شما را به دنبال خواهد داشت.
اگر شما صنعتی را پیدا کنید تا به طور قابل توجهی از مهارت های شما بهره مند شود، یک مسیر رشد را پیدا کرده اید.
هرچند که تجارت کوچینگ بسیار پرسود است ولی آسان نیست، موفقیت شما در این راه تنها با داشتن مهارت ها و دانستن استراتژی ها موفق می شود.
3 – تناسب بازار و محصول خود را ارزیابی کنید.
وقتی تصمیم خود را گرفتید که در چه زمینه ای مربیگری کنید و مخاطبان شما چه کسانی هستند، بهتر است تناسب محصول را با بازار پیدا کنید و مطمئن شوید که محصول شما نیاز بازار را برآورد می کند.
سول شما این است که چطور بازار را بررسی کنیم؟
پاسخ شما نظرسنجی است.
ایده این است که ذهن آنها را بخوانید و نقاط دردشان را پیدا کنید تا بتوانید خدمات/محصولی ارائه دهید که راهحلی برای مشکل آنها ارائه میکند – مشکلی که رقبای شما ممکن است حتی از آن آگاه نباشند و این با یک تماس ساده امکانپذیر است.
ایده بعدی این است که با یک پیام ساده تحقیقات بازار را برای مشتری بالقوه خود ارسال کنید. شما باید در پیام خود نام مشتری را برده باشید و ناراحتی های فعلی مشتری را شرح دهید و از اقداماتی که می توانید انجام دهید بگویید.
این پیام می تواند یک پست در شبکه های اجتماعی شما باشد ولی از ارتباط تصویری دور نشوید که بینش بیشتری را به شما خواهد داد.
حتما بخوانید » مشاوره ی کسب و کار
4 – محرک اصلی کسب و کار خود را بسازید.
محرک های اصلی کسب و کار شما برای موفقیت تجارت شما بسیار مهم هستند در ایجا چند مرحله اساسی برای شما آورده ایم تا بتوانید محرک های اصلی خود را بسازید:
- از یک جمله مانند آهنربا بهره بگیرید. این یکی از قابل توجه ترین جملات درآمدزا برای شما خواهد بود، پس در انتخاب آن عجله نکنید. حتما در جمله خود بیان کنید که به چه کسانی کمک می کنید، چیزی که شما آنها را در آن مربی میکنید و تحولی که دریافت می کنند.
- عامل تمایز خود از رقبا را توسعه دهید. بهترین توانمندی ها و برتری های شما درست جلوی چشمانتان است ولی آنها را نمی بینید، پس با دقت بیشتر به وجه تمایز خود از رقبا نگاه کنید. شاید این وجه تمایز چندین دهه تجربه بیشتر شما باشد یا تخصص در چند مهارت.
- نام تجاری خود را توسعه دهید. اگر قرار است کسب و کار شما به هدفی برسد آن چه هدفی است؟ اگر قصد دارید بیزینس کوچینگ شما موفق باشد کوچک فکر نکنید و بلند پرواز باشید.
- یک بیانیه عالی برای نام تجاری خود بیان کنید. یک بیانیه عالی می تواند ابزاری قدرتمند برای همسو کردن تیم شما و الهام بخشیدن به مشتریان باشد، پس برای ایجاد یک بیانیه عالی وقت بگذارید تا برند شما به موفقیت برسد.
5 – یک وبسایت راه اندازی کنید.
زمان آن است که یک وبسایت طراحی کنید و فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی نمایید. از آنجایی که وبسایت شما مرکز همه ی عملیات ها بازاریابی شماست بهتر است که به خوبی طراحی شود.
اگر وبسایت شما ضعیف باشد تاثیر منفی بر کسب و کارتان می گذارد و بالعکس یک وبسایت با عملکرد قوی، اعتماد و جلب مشتریان را به دنبال خواهد داشت. از پلتفرم های رایگان سایت ساز صرف نظر کنید اگرچه وعده های جذابی به شما می دهند. یک سایت با وردپرس طراحی کنید تا در مورد استراتژی محتوا و رشد کسب و کارتان به شما کمک می کند.
6 – استراتژی محتوا ایجاد کنید.
یکی از عوامل تاثیر گذار در راه اندازی بیزینس کوچینگ، تولید محتوا است. پس بهتر است یک استراتژی محتوا ایجاد کنید که فراتر از تولید محتوا، پست های وبلاگ و خبرنامه های ایمیلی است.
اینجاست که تحقیقات بازار به شما کمک می کند، زیرا شما نقاط دردناک کسب و کارتان را درک کرده اید و وقت تولید محتوا در مورد آن است.
اگر در مورد سئو اطلاعاتی ندارید وقت آن است که بیاموزید و یا یک متخصص سئو استخدام کنید.
مراحل استراتژی محتوا:
- تنظیم جریان کار محتوا
- شناسایی مخاطبان و اهداف
- جذب مخاطبان
- ایجاد محتوا
7 – خدمات خود را قیمت گذاری کنید.
از آنجایی که قیمت یک عامل تاثیرگذار در تبدیل مشتری بالقوه به واقعی است، مطمئنا این مرحله هم کمی دشوار می باشد. برای اینکه نرخ قیمت خدمات خود را بیابید بهتر ست نگاهی به نتایج برتر جستجوی ارگانیک گوگل بیاندازید و قیمت رقبای خود را بررسی کنید.
پیشنهاد ما این است که قیمت خود را در محدوده قیمت های رقبا انتخاب کنید مگر اینکه دلیل خوبی برای قیمت بالاتر داشته باشید و این تجربه و سطح دانش شما است که نتیجه را مشخص می کند. اگر در مراحل ابتدایی کار هستید بهتر است که با قیمت های پایین تری شروع کنید.
وقت بگذارید و مهارت های خود را ارتقا دهید و به دنبال آن قیمت های خود را افزایش دهید، در سال حداقل دوبار قیمت ها را ارزیابی کنید.
8 – مشتریان خود را پیدا کنید.
هیچ بیزینس کوچینگی بدون مشتری نمی باشد و شما به عنوان یک مربی باید به دنبال این باشید تا به مشتریان خود کمک کنید تا به پتانسیل واقعی دست پیدا کنند. برای اینکه شما بتوانید این کار را انجام دهید باید به صورت شخصی با آنها ارتباط برقرار کرده و آنها را درک کنید.
- یکی از راههای پیدا کردن مشتریان، ایجاد محتوای عالی است تا از این طریق به سراغ شما بیایند.
- رسانه های اجتماعی هم راه دیگر برای هدایت مشتریان به وبسایت شماست.
فراموش نکنید که هدف شما تنها فروش نیست، شما می خواهید به عنوان یک مربی در مورد کسب و کار خود و ارزش آن بینشی ارائه دهید. پس شما باید محتوایی تولید کنید تا تخصص، تجربه و درس هایی که آموخته اید را نشان دهد.
یک ارتباط شفاف با مخاطب راه موفقیت را برای شما باز خواهد کرد.
بیزینس کوچینگ مفهومی است که سالهاست مورد توجه قرار گرفته و در حال گسترش است. دلیل آن هم تمایل مردم به یادگیری و رشد است و این یادگیری توسط مربیانی که سالها تجربه و مهارت دارند، انجام می شود.
پس راه اندازی بیزینس کوچینگ می تواند درآمد بسیار زیادی برای شما داشته باشد اگر مهارت و تجربه کافی داشته باشید.
دیدگاهتان را بنویسید