20 ایده برای کسب درآمد در دوران دانشجویی

یکی از سخت ترین دوران که فشار مالی زیادی را تحمل می کنیم، دوران دانشجویی است. در واقع این دوران خروج از مرحله وابستگی مالی به مرحله استقلال مالی است و خیلی از ما دغدغه های کاری و مالی زیادی را تجربه می کنیم. بسیاری از دانشجویان در طول دوران تحصیل به دنبال شغلی هستند که به درس آنها لطمه ای وارد نکند و بتوانند در کلاسها هم حضور داشته باشند. در این مقاله برای شما ایده های کسب و کار دانشجویی را آورده ایم.راه اندازی کسب و کار خودتان یک راه عالی برای کسب درآمد است زیرا دغدغه ساعت کاری و عدم حضور در کلاسهای دانشگاه را ندارید، اما یافتن یک ایده هم بسیار مشکل است.
در این مقاله برای شما از 20 ایده راه اندازی کسب و کار در دوران دانشجویی گفته ایم، با ما همراه باشید.
قبل از اینکه از ایده های کسب و کار دانشجویی برایتان بگوییم بهتر است چند نکته را بدانید و به آن توجه کنید:
- فراموش نکنید که نیازهای مردم را بررسی کنید.
- چیزی را تهیه کنید که زدگی را آسانتر، بهتر، امن تر، منصفانه تر و یا ارزان تر کند.
- حواستان به استعداد و توانایی هایی که دارید باشد.
- آینده را در نظر بگیرید.
20 ایده راه اندازی کسب و کار در دوران دانشجویی
ایده های کسب و کار دانشجویی
1.از رسانه های اجتماعی کسب درآمد کنید.
اگر در شبکه های اجتماعی مثل تیک تاک، توئیتر، فیس بوک و اینستاگرام فعالیت می کنید و در این زمینه مهارت دارید با تبلیغات برای برندها کسب درامد کنید. مثلا اگر وبلاگ نویس مواد غذایی هستید برای شرکت هایی که در این زمینه محصول دارند تبلیغ کنید. البته لازم است که تعدادی مخاطب واقعی شما را دنبال کنند.
2.یک وب سایت راه اندازی کنید.
اگر می توانید محصولی را تولید کنید یا یک وبلاگ نویس هستید و یا می توانید خدماتی را ارائه دهید راه اندازی یک وبسایت می تواند شروع کسب و کار شما باشد.
3.نگهداری از حیوانات
همه ایده های تجاری ارزش امتحان کردن دارد. شاید شما علاقه ای زیاد به حیوانات داشته باشید این علاقه شما می تواند برایتان پولساز باشد. از کارمندان پرمشغله ای که در طول روز بیرون هستند تا خانواده هایی که برای چند هفته خارج از کشورند، تمایل دارند به کسی پول بدهند تا از حیوانات خانگی آنها مراقبت کند.
4.فروش کتابهای درسی
فروش کتابهای درسی دست دوم بهترین گزینه نیست ولی یک راه عالی و بی دردسر برای کسب درآمد است. در پایان ترم با مبلغی پایین کتابهای درسی دست دوم همکلاسی هایتان را بخرید، آنها به دلیل اینکه حوصله ی فروش ندارند مطمئنا می پذیرند. بعد از خرید در شروع ترم آن کتابها را به دانشجویان ترم جدید بفروشید.
بهتر است این نکته را در همینجا برایتان بگوییم که هر کسب و کاری چالش های زیادی دارد و باید شما با چالش های کسب و کار بیشتر آشنا شوید.
5.خلاقیت خود را بفروشید
اگر در زمینه ای خلاقیت دارید بسیاری سایت های خارجی مثل Fiverr و Gumroad خریدار خلاقیت های شما هستند چه در طراحی گرافیک، آهنگسازی و یا حتی دستورالعمل ها مهارت داشته باشید. این ایده ممکن است درامد زیادی برای شما داشته باشد.
6.یک وبلاگ راه اندازی کنید.
یک راه ساده و بسیار قدیمی راه اندازی وبلاگ و انتشار کقله است که بعد از اینکه مخاطبان شما افزایش یافت می توانید از طریق تبلیغات کسب درآمد کنید.
7.با خلاقیت خود کالاهای قدیمی را بفروشید.
یکی از ایده های کسب و کار دانشجویی درست کردن کالاهایی بدون کاربرد است. شما می توانید یک صندلی یا مبل و بسیاری وسایل دیگر را با خلاقیت خود به یک وسیله نو تبدیل کنید و آن را در سایت هایی مثل دیوار بفروش برسانید.
8.یک سرویس تحویل راه اندازی کنید.
اگر دوچرخه و یا موتور سیکلت دارید می توانید در روز تعدادی بسته را جابه جا کنید.
9.سی دی ها را به MP3 تبدیل کنید
این ایده تجاری به احتمال زیاد برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ شما به جای افراد هم سن و سال خود شما کار خواهد کرد (البته آن را رد نکنید!). اما اگر کسی را پیدا کردید که مایل به پرداخت هزینه است، اجازه ندهید که سن مانع شود.
تا زمانی که رایانه شما یک درایو دیسک دارد، می توانید آهنگ های سی دی ها را روی رایانه شخصی خود کپی کنید. با سرچ در گوگل می توانید این آموزش را ببینید.
پس از آن، فقط یک مورد کشیدن و رها کردن آهنگ ها روی هر دستگاهی است که مشتری پرداخت کننده شما دوست دارد به آن گوش دهد. یک کار ساده، اگر نه کمی وقت گیر.
10.کتاب خود را منتشر کنید.
اگر همیشه ایده ای برای داستان داشتید؟ امروزه، با ظهور کتابهای الکترونیکی، هیچ چیزی مانع از تبدیل شدن شما به یک نویسنده نیست. کن ایلگوناس را به عنوان مثال در نظر بگیرید. او خود کتابی درباره زندگی در ون منتشر کرد.
11.یک سایت بررسی محل اقامت راه اندازی کنید.
اگر اطلاعاتی در مورد مکان های گردشگری کشور خود دارید می توانید یک سایت راه اندازی کنید و در مورد هر مکان توضیحاتی بدهید، از معایب ، مزایا و همچنین در مورد اینکه چگونه بروند و چه چیزهایی نیاز دارند. همچنین می توانید به همکلاسی هایتان سایت خود را معرفی کرده و برای آنها تورهایی با هزینه کم راه اندازی کنید. شما می توانید برای شروع این کار از یک مشاور کسب و کار کمک بگیرید.
12.یابنده حرفه ای شوید
همیشه خودتان را کمی شرلوک هلمز تصور می کردید؟ میتوانید از این مهارتها و همچنین اینترنت و برخی از مخاطبین محلی برای کمک به افراد در ردیابی غیرممکنها استفاده کنید. ما در مورد دارایی های غیرقابل جایگزینی صحبت می کنیم که آنها از دست داده اند یا، اقلام بسیار سختی که آنها مایل به خرید هستند. البته همه اینها با هزینه اندک.
حتما بخوانید » درباره کسب و کار اینترنتی بیشتر بدانید.
13.یک فریلنسر شوید
چه مربوط به دوره فعلی شما باشد و چه به حرفه رویایی شما، می توانید مهارت های خود را به افرادی ارائه دهید که به طراحی وب، تصویرسازی، نوشتن، پشتیبانی مدیریت و موارد دیگر نیاز دارند.
14.یک خبرنامه دانشگاه تهیه کنید
برای صرفه جویی در هزینه ها می توانید از طریق یک خبرنامه ایمیلی محصولاتی را به دانشجویان معرفی کنید. از طرفی هم با تولید کنندگان محصولات مورد نیاز دانشجویان صحبت کنید تا با تخفیف محصولات را از انها تهیه کنید.
15.مشاور تحقیقات بازار شوید.
از بهترین ایده های کسب و کار در دوران دانشجویی مشاور تحقیقات بازار است. کسب و کارها هنوز از فروش محصولات و خدمات به دانشجویان ناامید هستند، شما می توانید با ارائه مشاوره و اینگه چگونه محصولات و خدمات خود را بفروشند از آنها پولی دریافت کنید. به عنوان یک دانشجو، میتوانید بینش ارزشمندی در مورد اینکه چگونه برند و محصولات آنها توسط جوانان درک میشود به آنها ارائه دهید. و عادلانه است که آنها برای خدماتی که ارائه می دهید به شما پول دهند.
16.خرید و فروش تجهیزات ورزشی قدیمی
اکثر افراد وسایل بدنسازی استفاده نشده در انباری خود دارند، شما می توانید آنها با قیمت مقرون به صرفه بخرید و با قیمتی بالاتر به مدارس، دانشگاه، باشگاهها و افراد دیگر بفروشید.
17.تهیه جزوه از کتاب ها
مطمئنا برای شما هم پیش آمده که برخی از درس ها کتابهای قطور دارند که دانشجویان حاضر به خواندن کل کتاب نیستند. شما می توانید با خواندن ان و تهیه جزوه و نکته های کلیدی کسب درآمد کنید.
18.کار تصحیح مقاله یا پایان نامه را شروع کنید
خوب، شاید آخرین کاری که می خواهید بعد ازنوشتن مقالات خودانجام دهید تصحیح مقالات دیگران باشد.اما به این شکل فکر کنید: در مورد چگونگی ساختار یک مقاله (یا نباید) اطلاعات زیادی دریافت خواهید کرد و بر خلاف زمانی که کار خود را انجام می دهید، برای وقت خود دستمزد دریافت خواهید کرد. دانشجویان زیادی وجود دارند که کسی را پیدا نمی کنند تا مقالات خود را به پایان برساند.
19.تهیه بسته از ملزومات دانشگاه
وقتی می گوییم “اقلام ضروری”، در مورد لوازم التحریر، ظروف آشپزخانه، کوپن های تخفیف و موارد دیگر صحبت می کنیم. اساساً، که یک دانشجو در طول ترم به آن نیاز دارد می تواند در این بسته ها باشد.
20.کارهای خدماتی را انجام می دهید.
بسیاری از دانشجویان بیشتر وقت خود را صرف خوش گذرانی می کنند و برای کارهای خدماتی مثل خشکشویی وقت ندارند. شما می توانید با مبلغی شارژ ماهیانه این کار را برای آنها انجام دهید. همچنین می توانید با تهیه ساندویچ های خانگی کسب درامد کنید.
مقاله پیشنهادی ما: 25 چالش کسب و کار در سال 2023
نتیجه گیری
بهترین ایده های کسب و کار در دوران دانشجویی باید با عقل سلیم راه اندازی شود:
- کار غیر قانونی انجام نده
- برای کسب درآمد، امنیت کسی را به خطر نیندازید
- در مطالعه خود به نفع درآمدن مقداری پول نقد سست نشوید
- قوانینی که دانشگاه ممکن است در مورد راه اندازی یک کسب و کار داشته باشد را بررسی کنید
- اگر قصد فروش یادداشت ها یا مقالات خود را دارید، مطمئن شوید که قوانین مربوط به سرقت ادبی را می دانید
- قبل از حرکت به جلو، بررسی کنید که آیا برای عملی کردن هر یک از ایده های خود به مجوز، بیمه یا مدرک نیاز دارید یا خیر
هر کسی می تواند یک ایده عجیب و شگفت انگیز داشته باشد ، اما تعداد کمی از آنها رویاهای خود را به واقعیت ملموس تبدیل می کنند. قبل از اینکه بخواهید کسب و کاری را داشته باشید، باید شروع کنید!
دیدگاهتان را بنویسید